“The only way to do great work is to love what you do.”

Acest motto ne reprezintă în totalitate, firma noastră fiind compusă dintr-o echipă de oameni talentați și dedicați creării unor produse de calitate superioară, originale care pot fi achiziționate la prețuri accesibile.

Vechimea și experiența acumulată în producerea colanţilor și a șosetelor de peste 25 de ani ne reprezintă.

Continuăm să ne reinventăm și să progresăm în mod constant pentru a pune la dispoziția clienților noștri produse care țin pasul cu trendurile occidentale.

semnatura

Scurt istoric

Am pășit spre întemeierea viselor noastre în anul 1993. Am realizat un pas important și anume întemeierea firmei Lucy Dan Com. Am plecat pe acest drum bătut de 5 ani de experiență anterioară. Totul a început cu o mașină de tricotat Kovo 4 și o mașină tip Regina. Aceștia au fost pașii creației modelului de ciorap tip poliamidă.

În acest an am început să vedem lumea cu alți ochi, dorind mai multă forță pentru a diversifica varietatea produselor noastre. Am cumpărat o linie de mașini de tricotat Lonati 252. Tot în acest an, am deschis prima hală de producție la scară industrială. Acest an a dat naștere la o parte din gama de ciorapi de tip lycra.

Am investit într-o linie de mașini de tricotat Lonati 303P și am mărit gama articolelor, atrăgând spre noi un portofoliu de clienți destul de vast, și în același an am semnat contracte de colaborare cu mai multe firme partenere.
Am investit în a doua hală de producție și totodată într-o linie de mașini de tricotat Lonati 400 care ne-au dat posibilitatea producerii de ciorapi cu model tip lycra. Totodată, în acest an, am investit într-o linie de cusut tip Takatori Cucipunte și Detexoma.

Ne-am extins gamele de produse în acest an utilizând fire de tip microfibră și investind într-o linie de vopsit tip Olmi.

În anul 2004 am decis să ne axam pe relații cu noi parteneri, semnând contracte cu colaboratori din diverse zone ale ţării.
Parteneriatele semnate cu 2 ani înainte au început să dea roade cât mai semnificative, și am început distribuția de produse deosebite, cu prețuri foarte rezonabile, pentru a oferi clienților noștri o gamă cât mai variată.

În acest an am ajuns la un număr de 200 de parteneriate de distribuție din tot spectrul urban și rural. Produsele noastre au ajuns pe majoritatea rafturilor în magazinele de specialitate.

În acest an am ajuns la o vânzare totală estimată la 500 000 perechi într-o luna. Acest număr ne-a dus la exitenderea parcului auto până la 9 autoutilitare de distribuție a mărfii.
Ne propunem să lărgim gama de produse pe care o producem și distribuim cu articole de lenjerie intimă și tricotaje.

În anul 2016 am lansat brandul Lucy, care conține produse în colecțiile: Wedding Collection, Stylish Collection, Kids Collection.

Am lansat colecţia Mary Gold, gama premium de dresuri şi gambalete Lucydan, şi am continuat diversificarea gamelor deja existente Lady şi Lucy.

Utilaje folosite în producție

În procesul de producţie firma noastră 
foloseşte următoarele utilaje:

maşini de tricotat Lonati 303P

maşini de tricotat Lonati 416

maşini de cusut Takatori Cucipunte

maşini de cusut Takatori lateral

maşini de cusut Detexomat

maşini de vopsit sub presiune Olmi

maşini de croit speciale

maşini de calcat

Materia brută utilizată

Utilizăm în crearea produselor noastre componente
de cea mai bună calitate:

fire naturale sau colorate din bumbac

fire P.N.A. şi tip lână

fire natur din P.A. şi colorate

fire Lycra specifice pentru ciorapi

tipuri diverse de elastic îmbrăcat

P.A. 5.5 texturată

P.A. netexturată

diverse tipuri de fir Lycra, îmbrăcate sau nud